Ferie til Lolland – Apps du bare må eje

Hvis du ikke downloader mobile apps til dine ferier, går du glip af en del. Med den seneste teknologi får du ekstra gode muligheder til at nyde en endnu bedre ferie. Derfor bør du downloade disse mobile apps, når du holder ferie på Lolland. 

Gå ikke glip af din yndlingssport

De personer, som går højt op i sport, ønsker nødigt at gå glip af det på ferien. Heldigvis findes der utallige applikationer og hjemmesider til at følge tennis live stream og streaming af anden sport. På den måde kan fans se med uanset hvor de befinder sig i verden. 

Naturlandet Lolland-Falster

Lolland er især kendt for sine skønne grønne områder. Derfor kan det være en god ide at downloade applikationen Naturlandet Lolland-Falster. Her får du muligheder for at følge guidede ture og oplevelser med den mobile app. Der er ruter både til fods og med cykling, og sågar til sejlture eller eventyrer på hesteryg. Derfor er det en af de mest populære applikationer til ture til Lolland. 

Få hjælp fra Rejseplanen til at komme rundt

Noget af det bedste med de teknologiske fremskridt er at vi ikke behøver at bruge kort og planlægge ruter til at komme fra a til b. Nu kan du bruge Rejseplanen til at tjekke tidstabeller, priser på offentlig transport og få ruteplaner, som bringer dig sikkert frem. På den måde sparer du både tid og energi, når du rejser frem til din destination.

Eventbrite – Mød de lokale

Du kan bruge Eventbrite over hele verden, og det gælder også på Lolland. Her kan du tjekke events, som organiseres af folk i byen. Det kan være begivenheder som at tage på guidede ture, tage til lokale koncerter, og andre sjove events. Faktisk kan denne form for begivenheder skabe langvarige minder, da der er tale om utroligt unikke oplevelser. 

Tag kampen op mod madspild

Hvis du ønsker at spare penge, og at være ekstra god mod planeten, kan du downloade Too Good To Go. Det er en dansk app, som nu er tilgængelig over hele verden, og det gælder også Lolland. Her kan du booke overraskelser, og hente dem på restauranter, bagerier og andre spisesteder. 

Du betaler for maden med applikationen, og skal derefter hente den indenfor et bestemt tidsrum. Det er nemt at downloade applikationen, og du vil sikkert bruge den på Lolland og andre steder i verden, når du først har oplevet hvor glimrende den er. 

Instagram kan hjælpe dig med din ferie

Du har måske allerede Instagram, men bruger du den, når du tager på ferie? Turister kan med fordel søge efter hashtags som fx #lolland og finde relevante billeder for området. De indlæg kan fx hjælpe dig med at blive inspireret til seværdigheder, som er værd at besøge. 

Det er også en mulighed for at se alle de billeder af mad, som folk har lagt op. Måske giver det dig gode ideer til at nyde morgenmad, brunch, frokost eller aftensmad et eller flere steder i byen.