Lalandia

Er du en ægte vandhund, der bare ikke kan få nok af vandrutsjebaner, bølgebassiner og forskellige pools i massevis? Så er Lalandia i Rødby lige noget for dig!
Danmarks bedste vandland
Lalandia er, i al beskedenhed, Danmarks bedste vandland. Vandlandets Aquadome har masser af bassiner og vandrutsjebaner for både store og små. Hovedattraktionen i Aquadome er uden tvivl Tornadoen, der byder på uanede mængder vand og høj fart, når du stryger igennem den enorme vandrutsjebane i en kæmpe badering med plads til fire personer! Derudover er der både Aqua Splash Playground, der indeholder hele 5 forskellige vandrutsjebaner; Pipepline, der med sine mere end 100 meter byder på masser af action i høj hastighed; samt Wild River, hvor rutsjebaneturen flere gange går ud gennem bygningen og ud i det fri, før du lander i bassinet indenfor 95 meter senere!
Masser af bassiner!
Lalandia har masser af bassiner for enhver smag. Prøv bl.a. bølgebassinet, hvor der en gang hver time opstår kaotisk bølgebrus! Bassinet er indrettet med en hældende bund, således at både store og små kan være med i bassinet. Er du til afslapning, kan du i stedet prøve grottebassinet. Her kan du sidde og nyde den tropiske stemning på en af undervandsbænkene langs bassinet. Indgangen til grottebassinet sker i øvrigt gennem et vandfald! Herudover er det også et strømbassin, hvor du kan prøve kræfter med den stærke strøm, og endelig er der også et kæmpe opvarmet udendørsbassin, der er åbent året rundt, hvis du foretrækker den friske luft. Børnene bliver heller ikke snydt; både indendørs og udendørs er der bassiner til de mindste i familien.
Aqua Splash Playgrund
Som allerede nævnt er der intet mindre end 5 forskellige vandrutsjebaner på vandlegepladsen Aqua Splash Playground, men det stopper ikke her. Legepladsen har også en kæmpe spand, der rummer 1.200 liter vand. Tør du stå under den, når den tømmes? Derudover er der masser af vandkanoner samt mange andre aktiviteter på vandlegepladsen, så der er rig mulighed for at brænde masser af energi af her!
Sauna, spa og massage
Foretrækker du en afslappende dag i Lalandia, er det bestemt også en mulighed. Vandlandet byder på både sauna, spa og massage, således at du kan forkæle din krop, mens du slapper helt af. Du finder et væld af tyrkiske bade, boblebade, indendørs og udendørs saunaer, en udendørs spa-pool samt mange andre afslappende aktiviteter. Du skal blot læne dig tilbage og slappe af!
Spisesteder
Der findes masser af restauranter i Lalandia. Både Bone’s, den italienske restaurant Ristorante Il Bambino og L.A. Diner er gode muligheder for at få slukket både tørst og sult, ligesom der også findes en Baresso Café i Lalandia. Herudover kan man få både morgenbrød og take away, og ønsker du selv at lave mad, er der også et supermarked, hvor du kan handle ind. Med andre ord er der altså masser af muligheder for at få noget at spise, uanset hvor og hvornår sulten opstår!
Overnatning
Lalandia tilbyder overnatning i deres hyggelige feriehuse. Der findes huse i forskellige størrelser og til forskellige priser, og husene kan rumme alt fra 3-8 personer. Lalandia tilbyder af og til gode rabatter og kampagner i forbindelse med overnatning, hvilket du kan læse mere om på deres hjemmeside.