Sjove ting som du kan foretage dig i Rudbjerg i dette efterår

Om det egentligt har været sommer kan diskuteres, men årstiden er i hvert fald ovre og nu nærmer vi os stille og roligt efteråret. Derfor er der mange som holder sig indendørs for at ligge i sofaen og se film eller måske sidde bagved computeren for at spille online casino. Men hvis du gerne vil ud og opleve verden, selv i det kølige efterår, så får du her nogle ideer til hvilke aktiviteter du kan komme med til. Der er blandt andet fokus på bingo/banko og derfor kan du også læse en kort guide til bingo.

Rudbjerg FB slår dørene op til fest

Inden længe kan du komme med til høstfest i Rudbjerghallen. Hallen, som du måske allerede har været til fest i før, bliver først og fremmest overtaget af Rudbjerg fodboldklub som står for festlighederne. Festen bliver afholdt den 10 september 2017 og her kan du spise lækker mad, samt sørge for noget behageligt til ganen

Det er Friis Diner Transportable som står bag ved gryderne og hvis du vil smage på deres retter, så skal du sørge for at købe en spisebillet enten i Daglig Brusen Dannemare eller i Min Købmand inden den 10 september. Når du har fyldt maven op med skøn mad fra buffeten, vil der være plads på dansegulvet til at tage en svingom eller to. I år det er gruppen DET GLADE VANDVID som sørger for live musik og derefter der diskotek indtil den lyse morgen. Eller det vil sige at festlighederne i hvert fald fortsætter indtil klokken to, ifølge Rudbjerg Fodboldklubbens Facebook side.

Find løbeskoene frem

Siden 2010 har Rudbjerg Gymnastikforening afholdt Rudbjergløbet, som normalt finder sted i slutningen af september. Før de overtog løbet var der ikke mange deltagere, men den 24 september 2017 forventes der over 100 deltagere. Hvis du er hurtig til fods, så kan det være at du måske vil løbe med i årets udgave? Der er normalt fire forskellige ruter og den mest populære er på fem kilometer.

Tag til bingo/banko i Rudbjerg

Er du blevet bidt af online bingo ligesom mange andre danskere? Det ville ikke komme som en overraskelse for nogen, da det er blevet utroligt populært online. Men det er nu også et spil som har trukket mange mennesker til klubhus og centre i mange år tilbage. Udover at kunne spille online bingo, så inviterer organisationer såsom Ældresagen, Kappel Kirken, Gloslunde pastrorat og FrivilligCenter Lolland ofte til en omgang.

Du er nok mere vant til at råbe banko i stedet for bingo, men det er i princippet det samme sjove spil. Det er utrolig simpelt, så du behøver nok ikke nogen omfattende bingo guide for at kunne være med. Faktisk handler det jo mere ofte om held end strategi. Det bedste råd vi kan give dig er at købe mere end en enkelt spilleplade, men sørge for at det ikke bliver for uoverskueligt. Du skal jo gerne kunne nå at lægge alle brikkerne.

Loppemarked Rudbjerg

Der vil uden tvivl være masser af begivenheder i Rudbjerg i dette efterår. Det er ikke kun den lokale fodboldklub som står for aktiviteter, håndboldklubben kan også. Rudbjerg håndboldklub har i hvert fald tidligere inviteret til hyggelige stunder ved blandt andet loppemarked. Det samme har de grønne pigespejdere også tidligere gjort i fælleskab med de lokale FDF’er. Så der er stor sandsynlighed for at der nok vil være mindst et loppemarked i Rudbjerg i dette efterår.