Top online spil som du kan spille når du rejser

Det kan være stressende at tage på ferie en gang imellem. Der er mange ting, som måske ikke altid går ligesom planlagt og andre gange har vi blot brug for et pusterum, når vi tilbringer mere tid end normalt med de folk, som vi holder mest af. Det pusterum kan være kryds og tværs, det kan være at strikke, det kan være at gå en tur eller at spille et spil. Der er mange som benytter muligheden for at spille online spil på en bærbar enhed og i denne artikel kan du læse om hvordan du fx kan spille bingo hos Maria Bingo eller hvordan du kan kaste dig ud i sjove krigsspil, når du pakker kufferten og tager på ferie.

Nemmeste spil som du kan spille når du rejser

Hvis du gerne vil spille et spil, som du kan bruge til at slappe af mens du er på ferie, så søger du muligvis et nemt spil. I dette tilfælde kan online bingo anbefales. I traditionel bingo skal du være hundrede procent koncentreret for at fokusere på at lytte efter, så du ikke går glip af at høre alle tal, som bliver råbt op. Men i online bingo bliver tallene markeret automatisk på din plade. Derfor kan du roligt spille online bingo uden at det kræver meget indsats i spillet.

Bedste multiplayer spil til at spille på sin ferie

Det gratis spil Clash of Clans blev lanceret af finske Supercell tilbage i 2012 og spillet er stadigvæk blandt de mest populære spil den dag i dag. Det er et krigsspil hvor det handler om at bygge sin egen base og at vinde krige. Du kan selv udfordre en modstander, men du kan også blive en del af en ”clan”, som er en alliance og sammen kan i dyste om guld og meget mere, både når du er hjemme og når du er på ferie.

Clash of Clans var det mest populære spil i Apple Store i 2015, men i dag i 2018 er det andet krigsspil, som topper listen. Der er tale om det gratis spil Fortnite, som den amerikanske spiludvikler Epic Games lancerede i sommeren 2017. Der er tale om et online spil, som du kan spille via mobilen, din bærbare computer eller fx din PlayStation, hvis du har adgang til sådan en på din ferie.

I alle tilfælde kræver det online spil adgang til internettet, da du spiller live mod andre Fortnite spillere fra over hele verden. Du kan vælge at spille ”alle mod alle” i udgaven hvor alle spil bliver fløjet i bus til en ø, hvor det hele handler om at eliminere alle modstandere indtil der er en mand eller dame tilbage.

Du kan også spille i hold sammen med fire personer hver eller i duo med folk, som du allerede kender eller kan lære at kende. Fortnite er et sjovt spil, som giver mulighed for at stresse af lige meget hvor du befinder dig i verden, så længe du har adgang til spillet via internettet på din mobil, din computer eller din spillekonsol.