Sjove aktiviteter du kan gøre i forbindelse med karantæne

De fleste har nu prøvet at sidde og kede sig i forbindelse med karantæne derhjemme. Måske har du sluppet for det indtil nu, eller måske vil du komme til at prøve det (igen) i fremtiden. Det er svært at sige, men vi kan dele en række sjove ting, som du kan få tiden til at gå med.

Spil sjove spil på nettet

Nu hvor du sidder og læser denne artikel på en digital enhed, kan du overveje at spille spil på nettet. Der er altid fra kortspil til gratis bingo, som mennesker kan få tiden til at gå med. Her er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser for hvad du kan spille med din tablet, computer eller smartphone.

Lav TikTok videoer

Der er mange YouTubere og TikTokere, som har nydt deres tid i karantæne med at lave videoer til de sociale medier. Her kan du danse og have det sjovt, mens du filmer underholdende videoer. Ikke alene kan det være sjovt, det kan også være utroligt sundt for kroppen. Du vil bestemt få aktiveret lykkehormoner og potentielt forbrænde nogle kalorier på samme tid. 

Slå dig løs i køkkenet

Der er folk, som ser madlavning som en pligt, mens andre nyder det. Hvis du hører til den sidste kategori, kan du måske have det sjovt med at lave mad og bage kage. Der findes et hav af opskrifter, som du kan prøve. Husk at det ikke nødvendigvis bliver perfekt den første gang, og at øvelse gør mester. 

Dyrk sport derhjemme

Igen er der folk, som ser træning som en pligt. Derfor kan det måske argumenteres om det egentligt er sjovt. Det kan endda argumenteres at det kommer an på hvordan du ser på det og hvad du træner. Du vil ofte få mest ud af fysisk træning, når du udfører en aktivitet, som du kan lide. Derfor kan du dyrke yoga, danse zumba, eller få sved på panden på andre måder. 

Ring til en ven

Du har måske travlt i din normale hverdag, og derfor kan det være på tide at indhente det tabte med en god ven eller veninde. Der findes et hav af muligheder til at ringe sammen. Du kan ringe til folk på Zoom, Skype, Facebook, Instagram, Facetime og naturligvis med din telefon. Benyt den ekstra tid til at få snik snakket med en person, som står dig nær.

Øv dig på at male eller hækle

Du kan også bruge den ekstra tid derhjemme til at blive bedre til at male eller at hækle. Faktisk kan du øve dig på lige hvad du vil. Fx kan det være at du ønsker at blive bedre til at strikke. Du sidder stensikkert med noget i tankerne, som du længe har drømt om at blive bedre til. Hvad er det? Nu er det bedste øjeblik til at kaste dig ud i det. 

Læs en masse bøger 

Du kan hurtigt få tiden til at gå med at fordybe dig i gode bøger. Læs bøger og træn din hukommelse med den hyggelige aktivitet.