Syv apps du bare må have til din ferie

Uanset om folk vil bruge Dansk777 bonuskode eller søge efter apps, der vil hjælpe dem på rejsen, har internettet altid en løsning på det. Apps hjælper os i hverdagen og på ferien. Derfor kan du naturligvis downloade flere forskellige apps, som kan hjælpe dig med at skabe endnu bedre minder på din ferie. Nedenfor fremhæver vi syv forskellige slags apps til din kommende ferie. 

Spil på din mobil 

Du kan også nyde at spille på din mobil, når du rejser. Efter en lang dag med seværdigheder og andre aktiviteter, vil du sikkert gerne koble af. Det kan du kan spille CandyCrush, der ikke kræver for meget koncentration. Her er der tale om hyggelige aktiviteter, som ofte kan hjælpe dig med at falde til ro. 

Instagram

Måske tænker du ikke umiddelbart på en app som Instagram, når du er ude og rejse. Dog er det en glimrende app både til din hverdag og ferie. Du kan nemlig filtrere efter byer og hashtags. På den måde kan du finde gode ideer til seværdigheder, som du kan besøge, anbefalte restauranter, og andre gode tips og tricks til at opleve en by. Det er nærmest som at have en lokal guide uden rent faktisk at betale for det eller at tale med den anden person.

TikTok

I forlængelse med det forrige punkt, kan du også finde tips og tricks på TikTok. Hvis du er typen, som foretrækker video til at blive inspireret til din kommende rejse, vil du måske foretrække TikTok. Her kan du sætte videoerne på pause og spole frem og tilbage med din finger, og det gør det til en ekstra brugervenlig app.

The Fork

De var tidligere også i Danmark, men er lukket ned på det danske marked. Dog kan du stadigvæk nyde The Fork i andre lande. Her er der tale om TripAdvisors undersektion til anbefaling af restauranter. 

Du kan læse anmeldelser af andre brugere, filtrere efter gastronomi, og se hvor der er restauranter i nærheden af dig. Det er endda muligt at booke et bord med rabat, som gør at du måske kan nyde lidt mere udsøgte måltider på din ferie, eller det kan hjælpe dig med at spare penge.

Google Maps 

Hvis du endnu ikke har Google Maps på din telefon, bør du downloade den i forbindelse med din ferie. Du kan se ruter til forskellige steder med offentlig transport, bil, cykel, til fods og med bilkørsel apps. Det er endda muligt at tjekke hvor mange stjerner fx en lokal cafe har. Mange gange gør det din ferie mere behagelig, når du nemmere kan vælge hvor du fx skal spise morgenmad eller brunch.

TooGoodToGo

Vi fortsætter med mere mad for hvem elsker ikke at spise? Du kan også downloade TooGoodToGo. Det er en app, som er designet af danskere, der bekæmper madspild. Du kan naturligvis bruge den både i Danmark, når du er derhjemme, og når du er afsted på ferie. Det er især en god app, hvis du er på en mere low-cost ferie, hvor du ønsker at spare penge. 

Desuden er det også en fin løsning, hvis du fx lejer en AirBnb og spiser mere derhjemme fremfor at spise ude. På samme tid bekæmper du altså også madspild og gør en god gerning. Netop AirBnb har også en fin app, som du kan downloade, hvis du rejser ofte og foretrækker at leje et værelse, en lejlighed eller lignende fremfor at overnatte på et hotel.