Begivenheder i Rudbjerg i 2018 som du ikke må gå glip af

Der er så mange hyggelige ting, som man kan foretage sig i Rudbjerg i 2018. Når vejret ikke holder til det, kan du sidde indenfor og hygge med hyggespil. Læs mere om Hyggespil her, men glem ikke at læse denne artikel med information om udendørs begivenheder, som du ikke må gå glip af.

Nakskov sommerfestival

Der er mulighed for at danse og nyde sommeren til Nakskov sommerfestival, som er en gratis open air festival, der løber af stablen den 28 juli 2018. Her kommer blandt andet Basim og synger for gæsterne i omgivelserne ved Hestehovedet. Ud over at lytte til god musik kan du også bygge din egen festival burger og tage de mindste i familien med på hoppeborg.

Femø Jazz Festival

Hvis du er mere til jazz i stedet for Basim, så kan du også tage på Femø Jazz Festival, som bliver afholdt mellem den 31 juli og 5 august. Femø er en ø, der ligger lige nord for Lolland og derfor er det nødvendigt at tage med Lollands færgefart for at komme til festivalen. Men det er altså en god mulighed for at nyde god jazz når blandt andet Danish Django Djam, Ken Lending Blues Band, Chris Tanners Quartet og alle de andre bands underholder på scenen.

Nakskov fjorddage

Nakskov Fjorddage vender tilbage i 2018 for 20 gang i historien og det gør det den 1 september 2018 kl. 12.00. Her er der fri entré til Nakskov Fjorddage, som bliver afholdt i Hestehovedet, hvor der vil være en masse aktiviteter for både børn og voksne. Der var omkring 5000 personer, der besøgte Nakskov Fjorddage i 2017 hvor der var mere end 50 forskellige aktivitetstilbud. Der var blandt andet mulighed for at holde krabber, kysse fisk, gå en tur med en naturvejleder og meget mere.

Rudbjergknudeløbet

Du kan også nyde naturen på en helt anden måde ved at løbe eller gå i forbindelse med Rudbjergknudeløbet, som bliver afholdt for 8. gang søndag den 19. august 2018. Der er blandt andet mulighed for at gå en tur på 2 kilometer med en naturvejleder eller at løbe enten halvmarathon løbet, 5 km løbet eller Med24 stafetten. Hvis du foretrækker at være på to hjul, kan du også deltage i familiecykelløbet.

Faktisk er der så mange forskellige løb i forskellige tempoer, længder og former at det er muligt for alle at være med. Derudover er der også en stor havefest efter at man har krydset målstregen i skoven og med årets gode danske sommervejr, er der ekstra god grund til at deltage i Rudbjergknudeløbet i 2018.

Aktiviteter med ældresagen

Ældresagen Nakskov-Rudbjerg inviterer kvinderne til kaffe og kage på Cafe Vera, mens mændene mødes på Cafe Victor til en sildemad, øl og snaps. Men mændene og kvinderne er naturligvis ikke altid delt op på forskellige steder. Ældresagen inviterer også til årlig julefrokost på Hotel Skovridergården i Nakskov den 11 december.

Tag på loppemarked i Nakskov

Hver onsdag mellem 12 og 16 og hver lørdag mellem 09:30 og 14:30 er det muligt at besøge Nakskov Loppemarked, som ligger i nummer 18 i Østergade. Her er der mellem 11 og 25 stande med retro og antikke genstande samt mindre og større møbler. Derfor er det muligt at gøre et godt og billigt fund, mens man hygger i centrum af byen.