Bedste cykel apps hvis du vil cykle på Lolland

Har du tidligere søgt efter en god app, og givet hurtigt opp? Det er ikke altid nemt at finde cykel apps til Android eller iOS. Søgefunktioner i Google Play Store og App Store kan gøre det kompliceret at finde frem til de bedste løsninger. Derfor har vi klaret størstedelen af arbejdet for dig og nedenfor anbefaler vi de bedste apps til cykling på Lolland.

Spil og se cykelsport

Du kommer nok ikke til at bruge hele dagen på at cykle, når du er på Lolland. Måske har du alligevel stadigvæk lyst til at gøre noget, som har forbindelse til cykling, når du ikke er på din jernhest. I sådanne situationer bruger folk ofte Nordicbet bonus. De streamer ofte cykelsport enten ved at sende begivenheder live, eller ved at opdatere deres platform med live statistik. Derfor er mange cykelfans glade for deres app.

Bike & Stay DK

VisitDenmark, som står for turisme i Danmark, har sammen med Everplaces udviklet app’en Bike & Stay DK. Det alene fortæller en lille smule om kvaliteten af denne app. Den mobile applikation er designet til at give turister i Danmark mulighed for at nyde den danske kultur med cykling, som vi er så kendt for.

Dog er den naturligvis ikke kun til turister. Hvis du er dansker, og enten er på Lolland, fordi du bor her, eller som turist, kan du også bruge Bike & Stay DK. Projektet er blandt andet en del af cykelruten Berlin-København, som er delt op i tre etaper. I Danmark byder den på Falster, Møn og Sjælland, mens der er Mecklenburg samt Brandenburg-etaperne i Tyskland.

Naturlandet

Du bør heller ikke gå glip af Naturlandet, som er udviklet af Naturlandet Lolland-Falster. Her kan du finde gode ideer til at nyde naturen på Lolland. Det gælder både for cykling samt vandreture eller endda rideture. Der er 19 forskellige oplevelsesruter med denne app, og derfor er der nok at gå i gang med. Takket være Naturlandet kan du fordybe dig i det flotte landskab på Lolland og nyde den friske luft mens du får masser af D-vitaminer.

Strava

Hvis du går højt op i cykling, kender du sikkert allerede til Strava. Det er en app, som er designet af sportsfolk til sportsfolk. Med den mobile app kan du tracke dine ture med GPS på Lolland og andre steder i Danmark samt i resten af verden.

Det er især en god app, hvis du har cykelvenner. I kan alle sammen downloade den til Android eller iOS, og udfordre hinanden. På samme tid kan du konkurrere med dig selv ved at sætte personlige rekorder, og at blive bedre og bedre. 

Det får du hjælp til med tal som fx din fart og afstand. Du kan analysere din statistik, og finde svage punkter, hvor du har plads til forbedringer. Den mobile app kan også bruges til at løbe, og du kan få ideer til steder hvor du kan løbe eller cykle. Mange gange er der tale om de samme steder.